Project

Buitengewoon anders

De oude site van het Provinciehuis in Sint-Andries krijgt een nieuwe bestemming. In het hart van een rustige, residentiële wijk en aanpalend met het Frederick Sanderpark wordt woonproject Abdijbeke gerealiseerd. De twee gebouwen omvatten elk 19 ruime en lichtrijke appartementen.

contacteer onscontacteer ons bekijk het aanbodbekijk het aanbod

+ uitzonderlijke ligging

+ verfrissende architectuur

+ royale ruimtes met aandacht voor privacy

+ 38 lichtrijke appartementen

+ persoonlijke interieurcoördinator

+ stijlvolle en hoogwaardige afwerkingspakketten

+ ruime terrassen

+ wonen vlakbij bruisend Brugge

+ invalswegen nabij

Buitengewoon anders wonen in Brugge

De projectnaam Abdijbeke werd bewust gekozen om de link met de vroegere identiteit van de site te behouden. Zo blijft het project historisch verankerd met zijn locatie en de buurt. In het project wordt sterk ingezet op buitenbeleving, de aanleg van nieuwe groenzones en de connectie met het aanpalende park.

Hier leef je net buiten de stad in een buitengewoon appartement, beleef je een nieuwe dimensie van rust, luxe en comfort en woon je buitengewoon anders in Brugge.

De ruime leefappartementen combineren klassevol wonen met een intense buitenbeleving.

Jouw persoonlijke interieurarchitect begeleidt je met passie voor perfectie

In Abdijbeke staan de bewoners centraal. We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Om dit te bereiken, word je doorheen het hele traject bijgestaan door een persoonlijke interieurcoördinator. Zij stemt samen met jou de afwerking van jouw appartement af op jouw persoonlijke smaak.

Je kan nog een stapje verder gaan in het ontwerp van je droomwoning en zelfs de indeling van je appartement helemaal zelf bepalen. Vanuit CAAAP doen wij steeds een voorstel voor een doordachte indeling, maar er wordt geluisterd naar jouw specifieke noden om zo samen tot de beste oplossing te komen.

Ontdek meer over het interieur Ontdek meer over het interieur

Ook met een gepersonaliseerd ontwerp voor maatmeubilair of professioneel advies voor schilderwerken, verlichting of gordijnen staat je interieurcoördinator je graag bij. Zo kan je zorgeloos uitkijken naar je nieuwe thuis.

We nodigen je uit om de kracht van dit verfrissende woonproject zelf te ervaren. Kom buitengewoon anders wonen aan de poort van de Brugse binnenstad.

De grote ramen, lichtinval en terrassen brengen het buitengevoel tot in je woonkamer.

Verfrissende architectuur

Project Abdijbeke ligt tussen twee groenzones die dankzij de groenaanleg doorheen de site in elkaar over lopen. Het project biedt een onbeperkte doorwaadbaarheid voor voetgangers en fietsers en de twee nieuwe gebouwen worden zo gepositioneerd dat ze beide een mooi zicht hebben op het Frederik Sanderpark.

Als knipoog naar de vele serres die de site ooit sierden, wordt een frivole witte structuur tegen de zuidgerichte gevels voorzien. Deze combinatie van terrassen en plantenvakken fungeert als multifunctionele filter. Niet alleen vormt de structuur een luifel tegen de zon, maar zorgt deze ook voor de nodige privacy.

Declerck daels architecten

Er wordt gebruik gemaakt van mooie, warme en duurzame gevelmaterialen die harmonieus samengaan met de architectuur van omliggende gebouwen. Tegelijk vallen de gebouwen goed op tegenover hun groene achtergrond

Door de hoge ramen genieten bewoners van een maximale lichtinval. De open leefruimtes met aansluitend de groene terrassen zijn tevens zuidgericht. In de duplexen wordt de ruimtelijkheid versterkt door royale vides. Op beide gebouwen wordt een unieke penthouse voorzien, met een groot terras en weids uitzicht. Abdijbeke is speels en evengoed rationeel, massief en vederlicht, transparant en geborgen.

Declerck-Daels architecten

Abdijbeke duplex