Buitengewoon anders wonen nabij de Brugse binnenstad

Nieuwbouwzondag

Nieuwbouwzondag 24 oktober

Op 24 oktober stellen we Abdijbeke open voor bezoek. Kom langs op de site in Sint-Andries en ervaar zelf hoe wonen op Abdijbeke écht is.

  • 38 lichtrijke appartementen
  • kleinschalig project

  • verfrissende architectuur
  • uitzonderlijke ligging nabij bruisend Brugge

  • stijlvolle en hoogwaardige afwerkingspakketten
  • persoonlijke interieurcoördinator

Verfrissende architectuur

Abdijbeke ligt tussen twee groenzones die dankzij de groenaanleg doorheen de site in elkaar over lopen. De twee nieuwe gebouwen hebben ook beiden een mooi zicht op het Frederik Sanderpark.

Als knipoog naar de vele serres die de site ooit sierden, wordt een frivole witte structuur tegen de gevels voorzien.  Niet alleen vormt de structuur een luifel tegen de zon, maar zorgt deze ook voor de nodige privacy

Abd structuur
Abd gevel
Hier leef je net buiten de stad in een buitengewoon appartement en beleef je een nieuwe dimensie van rust, luxe en comfort.

Er wordt gebruik gemaakt van mooie, warme en duurzame gevelmaterialen die harmonieus samengaan met de architectuur van omliggende gebouwen. Tegelijk vallen de gebouwen goed op tegenover hun groene achtergrond.

Benieuwd naar meer?

Ontdek hoe mooi en rustig wonen het is op Abdijbeke en bezoek ons nieuwe modelappartement. De makelaars geven je graag een rondleiding op 24 oktober tussen 10 en 16u. 

Woonproject Abdijbeke bevindt zich op de hoek van de Hoog-Brabantlaan en de Abdijbekestraat. 

Kan je er niet zijn op 24 oktober?

Als je niet aanwezig kan zijn op 24 oktober, kan je ook steeds op een ander moment een afspraak inplannen om het modelappartement te bezoeken. Neem daarvoor contact op met ons via info@abdijbeke.be of de contactpagina.

Contacteer onsContacteer ons