Rustig en luxueus wonen nabij bruisend Brugge

Interieur

Bij alle projecten van CAAAP staan de bewoners centraal. We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Om dit te bereiken, wordt elke klant van bij de aankoop tot oplevering begeleid door een persoonlijke interieurcoördinator.

contacteer onscontacteer ons Bekijk het aanbodBekijk het aanbod

Bij Abdijbeke is dit Julie De Donder, een interieurarchitecte met een passie voor interieur, architectuur én mensen.

In de 10 jaar dat Julie actief is als interieurarchitecte heeft ze vooral geleerd dat iedereen een eigen manier van leven heeft met eigen gewoontes. Het verhaal van de klant is voor haar cruciaal om tot een ideaal ontwerp te komen. “Voor mij is het enorm belangrijk dat ik samen met mijn klanten aan een echte thuis kan bouwen waar zij zich optimaal gelukkig zullen voelen. Dat streven naar geluk, daar doe ik het tenslotte voor.

Julie De Donder
Dat streven naar geluk, daar doe ik het voor.

Royale ruimtes en zuidgerichte terrassen

“In Abdijbeke is het interieur zo ontworpen dat je in elk appartement een bijzonder groot ruimtegevoel hebt” gaat Julie verder. “Uitgekiende doorzichten van bij het binnenkomen, een open leefruimte met een volledig ingerichte keuken als centrale ontmoetingsplek en hoge, brede ramen met veel lichtinval zorgen daarvoor. Alle grote, drempelloze terrassen zijn georiënteerd op het zuiden en grenzen aan de leefruimtes. Dit zorgt ervoor dat het groen van de buitenomgeving naadloos naar binnen vloeit en een verlengde vormt van je leefruimte. De architect voorziet een frivole witte terrasstructuur tegen de gevels. Deze structuur zorgt voor de nodige privacy waardoor je zorgeloos kan genieten vanop je ruime terras.

High-end afwerking op maat

“In Abdijbeke is alles gericht op comfortabel wonen en leven. Er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van gespecialiseerde toonzalen. Ik begeleid de klanten persoonlijk bij het maken van materiaalkeuzes voor de keuken, badkamer, vloeren en wanden. We kiezen resoluut voor duurzame en kwalitatieve materialen die elk appartement een evenwichtige, stijlvolle en warme uitstraling geven. Zo wordt er parket voorzien doorheen het hele appartement en werken we samen met exclusieve merken zoals Miele voor de keukentoestellen. Voor het sanitair werd gekozen voor het designgamma van topontwerper Philippe Starck voor Duravit.

Abdijbeke duplex vierkant
Abdijbeke terras vierkant

Voor de keukens werd bewust gekozen voor Belgisch maatwerk waardoor we er zeker van zijn dat ze één voor één genieten van een hoogwaardige afwerking.

In de penthouses gaan we zelfs een stap hoger in de afwerkingsgraad. Daar worden de keukens nog verder uitgebreid met functies zoals kookvelden van Bora Puru waarbij de ingebouwde afzuiging ervoor zorgt dat er geen storende elementen zichtbaar zijn. Bovendien worden de badkamers in de penthouses én duplexen standaard voorzien van regendouches.

Ten slotte bieden we ook de mogelijkheid om voor maatmeubilair te kiezen zodat jouw appartement volledig tot in de puntjes kan afgewerkt worden.

Julie begeleidt je op een professionele manier en helpt je zorgeloos bij de stap naar jouw appartement.

Kies zelf je indeling

“Vanuit CAAAP doen wij een voorstel voor een doordachte indeling, maar elke klant krijgt de kans om de indeling van het appartement aan te passen naar eigen wens. Ik krijg regelmatig de vraag om de tweede slaapkamer om te vormen tot een aansluitende dressing of om de badkamer te integreren in de master bedroom. Dit wordt samen met de klant besproken en uitgewerkt om zo tot de beste oplossing te komen.

Laat je alvast inspireren door het moodboard dat Julie voor jou heeft samengesteld. Hier zie je in één oogopslag hoe de combinatie van duurzame, kwalitatieve materialen rust en evenwicht kunnen uitstralen in jouw droomappartement.

“Als interieurcoördinator sta ik ter beschikking om tips en advies te geven, maar de klant staat centraal en kiest uiteindelijk zelf hoe en met welke materialen er zal gewerkt worden. Mijn doel is om mijn klanten te ontzorgen tijdens het volledige bouwtraject zodat ze onbezorgd kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis.

Abdijbeke mood 2
Abdijbeke mood 3