Rustig en luxueus wonen nabij bruisend Brugge

Interieur

Bij alle projecten van CAAAP staan de bewoners centraal. We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Om dit te bereiken, wordt elke klant van bij de aankoop tot oplevering begeleid door een persoonlijke interieurcoördinator.

contacteer onscontacteer ons Bekijk het aanbodBekijk het aanbod

Royale ruimtes en zuidgerichte terrassen

In Abdijbeke is het interieur zo ontworpen dat je in elk appartement een bijzonder groot ruimtegevoel hebt. Uitgekiende doorzichten van bij het binnenkomen, een open leefruimte met een volledig ingerichte keuken als centrale ontmoetingsplek en hoge, brede ramen met veel lichtinval zorgen daarvoor. Alle grote, drempelloze terrassen zijn georiënteerd op het zuiden en grenzen aan de leefruimtes. Dit zorgt ervoor dat het groen van de buitenomgeving naadloos naar binnen vloeit en een verlengde vormt van je leefruimte. De architect voorziet een frivole witte terrasstructuur tegen de gevels. Deze structuur zorgt voor de nodige privacy waardoor je zorgeloos kan genieten vanop je ruime terras.

High-end afwerking op maat

In Abdijbeke is alles gericht op comfortabel wonen en leven. Er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van gespecialiseerde toonzalen. Ik begeleid de klanten persoonlijk bij het maken van materiaalkeuzes voor de keuken, badkamer, vloeren en wanden. We kiezen resoluut voor duurzame en kwalitatieve materialen die elk appartement een evenwichtige, stijlvolle en warme uitstraling geven. Zo wordt er parket voorzien doorheen het hele appartement en werken we samen met exclusieve merken zoals Miele voor de keukentoestellen. Voor het sanitair werd gekozen voor het designgamma van topontwerper Philippe Starck voor Duravit.

Abdijbeke interieur 1
Abdijbeke interieur 2

Voor de keukens werd bewust gekozen voor Belgisch maatwerk waardoor we er zeker van zijn dat ze één voor één genieten van een hoogwaardige afwerking.

In de penthouses gaan we zelfs een stap hoger in de afwerkingsgraad. Daar worden de keukens nog verder uitgebreid met functies zoals kookvelden van Bora Puru waarbij de ingebouwde afzuiging ervoor zorgt dat er geen storende elementen zichtbaar zijn. Bovendien worden de badkamers in de penthouses én duplexen standaard voorzien van regendouches.

Ten slotte bieden we ook de mogelijkheid om voor maatmeubilair te kiezen zodat jouw appartement volledig tot in de puntjes kan afgewerkt worden.

Onze interieurcoördinator begeleidt je op een professionele manier en helpt je zorgeloos bij de stap naar jouw appartement.

Kies zelf je indeling

Vanuit CAAAP doen wij een voorstel voor een doordachte indeling, maar elke klant krijgt de kans om de indeling van het appartement aan te passen naar eigen wens. We krijgen regelmatig de vraag om de tweede slaapkamer om te vormen tot een aansluitende dressing of om de badkamer te integreren in de master bedroom. Dit wordt samen met de klant besproken en uitgewerkt om zo tot de beste oplossing te komen.

Laat je alvast inspireren door het moodboard dat we voor jou hebben samengesteld. Hier zie je in één oogopslag hoe de combinatie van duurzame, kwalitatieve materialen rust en evenwicht kunnen uitstralen in jouw droomappartement.

Onze interieurcoördinator staat ter beschikking om tips en advies te geven, maar de klant staat centraal en kiest uiteindelijk zelf hoe en met welke materialen er zal gewerkt worden. Ons doel is om klanten te ontzorgen tijdens het volledige bouwtraject zodat ze onbezorgd kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis.

Abdijbeke mood 2
Abdijbeke mood 3
vapesstores.nl e-sigaret